Hei!

Olen Hollyanna, ristimänimeltäni Mari.

Olen kolmen lapsen yrittäjä-äiti, joka loi harrastuksestaan ammatin, perheen ehdoilla. Perustin Hollyannan vuonna 2002 edellisen kotimme kodinhoitohuoneeseen ja tein tilauksesta kransseja,

kangassäkkejä ja asetelmia. Markkinointi oli silloin jo samalla linjalla kuin nykyäänkin, asiakkaani tuovat minulle asiakkaita ja tätä kautta iloinen Hollyanna-porukka on kasvanut vuosien saatossa aktiiviseksi asiakaskunnaksi.

11 vuotta sitten muutimme vanhaan taloon, jonka kanssa samalla tontilla on piharakennus, josta melkein heti tuli Hollyannan puoti. Toiminta on muuttunut ja laajentunut. Tuotteita tulee laadukkailta ja mukavilta firmoilta, asiakkaiden toiveita kuunnellen. Oman HollyMaison -tuotemerkin perustin pari vuotta sitten valmistuttuani tuotekehittäjäksi.

Tavoitteenani on palvella asiakkaitani hyvin ja keksiä heidän tilanteisiinsa oikeat lahjat, sisustustuotteet ja askarteluprojektit. Lahjan pitää olla myös tyylikkäästi pakattu ja kortinkin pitää olla persoonallinen ja mietitty.

Puodin aukioloajat ovat rajatut, koska perusajatus perheen ehdoilla menemisestä pätee, kunnes lapset ovat vähän

isompia. Nettipuotia on tarkoitus kehittää, jotta ajatuksella ja huolella mietityt tuotteet saisivat laajemman asiakaskunnan.

Toivon, että löydät puodistani etsimäsi. Puodin runsaudensarvea en hetkessä saa nettipuodin puolelle päivitettyä, joten

tiedustele rohkeasti, jos on jokin tuote, jota etsit.

Iloisia ja onnellisia hetkiä toivottaen,

Mari ja Hollyanna

 

 

 

 

Hollyannan pihapuoti palvelee alkavalla viikolla (26.3.) ti ja ke klo 16-20. Tervetuloa!

Nettipuoti palvelee aina ja tuotteet ovat varastossa olevia tuotteita.

 

HOLLYANNA

Hanikka 8

02360 Espoo

hollyanna@hollyanna.fi

050-5634884

y-tunnus 1774168-1

Powered by Aava