Verkkopuoti / Askarteluun

Askarteluun


Laadukkaat ja hyvin peittävät akryylimaalit esimerkiksi puun ja kiven maalaamiseen

Näillä laadukkailla maaleilla voit toteuttaa monta erilaista askarteluprojektia. Väri on kuivuttuaan vedenkestävää (siispä askarteluvaatteet päälle) ja soveltuu siksi mainiosti esimerkiksi kivien maalaamiseen. Värissä on runsaasti pigmenttiä, joten tarvitaan vain yksi kerros. Maalit ovat samalla myös riittoisia. Värejä sekoittamalla saat rajattoman värikirjon.

Tuotevaihtoehdot:
Hinta 3,50 €
kpl

Kevyessä puukyltissä on valmiiksi kolo esimerkiksi oveen ripustamista varten. Kylttiin voit akryylimaaleilla kirjoittaa haluamasi viestin. Kyltin mitat n. 10 x 25 cm.

Hinta 4,00 €
kpl

Näillä tusseilla saat tehtyä isompiakin projekteja! Kynissä on runsaasti peittävyyttä ja esimerkiksi valkoisella värillä saat hyvää jälkeä jopa mustalle pohjalle. Käyvät myös liskoprojektin lisäosiksi tai esimerkiksi paitojen, tennareiden tuunaukseen. Silittämisen jälkeen väritetty pinta on pesunkestävä.

Tuotevaihtoehdot:
Hinta 4,50 €
kpl

Peruspensseleitä ei voi koskaan olla liikaa. Väri ja muoto voivat vaihdella.

Hinta 1,80 €
kpl

Voit tilata tästä liskoprojektiisi tai muihin askartelukuvioihisi laadukkaita tekstiilitusseja. Tusseissa on kaksi erilaista päätä - pensseli- ja kynäpää. Säilytä kynät vaakatasossa, ettei säiliö kuivahda. Tussin jälki on pesunkestävää silityksen jälkeen, tämä lähinnä, jos koristelet esimerkiksi paitoja tai tyynyliinoja. 

Tuotevaihtoehdot:
Hinta 3,00 €
kpl

Hollyanna

Hanikka 8

02360 Espoo

hollyanna@hollyanna.fi

050-5634884

y-tunnus 1774168-1

Hollyannan Hanikan puoti palvelee 11.12. alkavalla viikolla ke, to ja pe klo 16-20 sekä la ja su klo 12-15. Tervetuloa!

Myös muina aikoina tekstiviestillä sopimalla.

Nettipuoti palvelee aina ja ripeästi.

Kaikki tuotteet ovat

varastossa olevia tuotteita.

Powered by Aava