Verkkopuoti / Keittiöön

Keittiöön

Tällä setillä voit tehdä erimuotoisia pikkuleipiä (tähti, sydän ja piparkakkureunainen) ja leimata ne haluamillasi teksteillä. Setissä on valmiita lauseita sekä lisäksi kaikki aakkoset omien tekstien luomiseen. Teksti tehdään "leimasimeen", jolla sanat painetaan pikkuleipään. Ihana tuote!

Hinta 27,00 €
kpl

Sydämen muotoinen silikoonivuoka, jonka mitat ovat 29,5 x 27 x 4 cm.

Hinta 20,00 €
kpl

Paketissa on neljä iloisenväristä muovikauhaa, joilla saat suoraan paketista kauhaistua jäätelöpallon. Pallon voit kauhassaan dipata kastikkeeseen tai vaikkapa strösseliin ja annos on valmis. Jäätelö syödään suoraan kauhasta. Lasten mielestä tosi hauskaa jäätelöbaari-puuhaa!

Hinta 16,00 €
kpl

10 cm x 10 cm kokoisessa irtopohjavuoassa voit valmistaa vaikka ihanan suklaakakun esimerkiksi ystävättären kanssa pidetylle kahvihetkelle. Vinkki: leivo kakku vuokaan ja vie tuliaiseksi.

Hinta 10,00 €
kpl

Teepannun materiaaleina ovat lasi ja muovi. Pannun keskellä on suodatussihti. Tilavuus 1,25 litraa.

Hinta 10,00 €
kpl

Pussi säilyttää sipulit tai perunat hyvinä pidempään. Yläreunan käänne suojaa valolta ja alaosassa oleva vetoketju helpottaa alimpien tuotteiden käyttöä ensin. Paperilta ja kankaalta vaikuttava aine on muovia. Käsipesu. Voi säilyttää jääkaapissa. CE-hyväksytty.

Hinta 8,00 €
kpl

Kirkaskantinen ja tiivis säilytysrasia, jossa saat jäljelle jäävän sipulin säilytettyä ilman hajuhaittoja. Reilun kokoinen, joten sopii isommallekin sipulille.

Hinta 8,00 €
kpl

Todella kestävä 3,1 dl vetoinen muovilasi, jossa on valmiina irroitettava silikonilasimerkki. Pinottava ja konepestävä. Mökkikäyttöön mainio, niin ei tiskarin tarvitse toimia koko ajan! Kuuden setissä eri väriset merkit. Väripaletti saattaa vaihdella. Valmistuttaja kotimainen Sorter ja valmistus Suomessa.

Hinta 24,00 €
kpl

HOLLYANNA

Hanikka 8

02360 Espoo

hollyanna@hollyanna.fi

050-5634884

y-tunnus 1774168-1

Powered by Aava