Verkkopuoti / Keittiöön

Keittiöön

Tällä setillä voit tehdä erimuotoisia pikkuleipiä (tähti, sydän ja piparkakkureunainen) ja leimata ne haluamillasi teksteillä. Setissä on valmiita lauseita sekä lisäksi kaikki aakkoset omien tekstien luomiseen. Teksti tehdään "leimasimeen", jolla sanat painetaan pikkuleipään. Ihana tuote!

Hinta 27,00 €
kpl

Sydämen muotoinen silikoonivuoka, jonka mitat ovat 29,5 x 27 x 4 cm.

Hinta 20,00 €
kpl

Paketissa on neljä iloisenväristä muovikauhaa, joilla saat suoraan paketista kauhaistua jäätelöpallon. Pallon voit kauhassaan dipata kastikkeeseen tai vaikkapa strösseliin ja annos on valmis. Jäätelö syödään suoraan kauhasta. Lasten mielestä tosi hauskaa jäätelöbaari-puuhaa!

Hinta 16,00 €
kpl

Helppokäyttöinen vihannesleikkuri, jossa ei ole turhia säätötoimintoja. Kurkun pilkkominen ei voisi olla tämän nopeampaa. Mukana on myös suojaosa, jota voi käyttää pienempien pätkien leikkaamiseen. Kolme eri värivaihtoehtoa.

Hinta 11,00 €
kpl

Näppärä pikku leikkuri, johon voit laittaa kuoritut valkosipulinkynnet tai yrttejä ja saada niistä sopivaa murskaa parilla ranneliikkeellä. Helppo käyttää ja puhdistaa.

Hinta 11,00 €
kpl

Paketissa on kolme erilaista lastaa, joilla saat erilaisia pintoja esimerkiksi kakkujen kuorrutuksiin.

Hinta 10,00 €
kpl

10 cm x 10 cm kokoisessa irtopohjavuoassa voit valmistaa vaikka ihanan suklaakakun esimerkiksi ystävättären kanssa pidetylle kahvihetkelle. Vinkki: leivo kakku vuokaan ja vie tuliaiseksi.

Hinta 10,00 €
kpl

Kylmää ja kuumaa kestävä silikonista valmistettu muotti sydämenmuotoisten suklaiden tai muiden herkkujen tekoon.

Hinta 10,00 €
kpl

Teepannun materiaaleina ovat lasi ja muovi. Pannun keskellä on suodatussihti. Tilavuus 1,25 litraa.

Hinta 10,00 €
kpl

Pahvisessa Skansen-kuosisessa vuoassa on tyylikästä viedä vaikka tuliaisleipä. Vuoan pinta on käsitelty tarttumattomaksi. Vetoisuus on 0,75l. Koko 155 x 70 x 60 mm. Paketissa on neljä vuokaa.

Tuotevaihtoehdot:
Hinta 9,90 €
kpl

Pussi säilyttää sipulit tai perunat hyvinä pidempään. Yläreunan käänne suojaa valolta ja alaosassa oleva vetoketju helpottaa alimpien tuotteiden käyttöä ensin. Paperilta ja kankaalta vaikuttava aine on muovia. Käsipesu. Voi säilyttää jääkaapissa. CE-hyväksytty.

Hinta 8,00 €
kpl

Kirkaskantinen ja tiivis säilytysrasia, jossa saat jäljelle jäävän sipulin säilytettyä ilman hajuhaittoja. Reilun kokoinen, joten sopii isommallekin sipulille.

Hinta 8,00 €
kpl

Raikkaan värinen, tukeva paperinen muffinssivuoka Skansen-kuosilla. Vuoan koko 46 x 62 mm. Paketissa on 20 vuokaa. Kaksi värivaihtoehtoa.

Tuotevaihtoehdot:
Hinta 7,90 €
kpl

Näppärä ja testattu tuote, joka vaihtaa väriä kananmunan kypsyyden mukaan. Ajastin laitetaan kiehumaan kananmunien kanssa. 

Hinta 6,00 €
kpl

Näppärä pieni 4 dl:n vetoinen karahvi Magisson innovaatiolla. Kastele karahvia veden alla ja keramiikka haihduttaa hiljalleen kosteuden, pitäen sisällön viileänä. Pohja on lasitettu, joten liinakaan ei kastu. Karahvin pintaan voit vielä kirjoittaa liidulla vaikka sisällön. 

Hinta 25,00 €
kpl

Magisson 3,5 dl:n vetoinen keramiikkakulho. Kastele kulho hanan alla, ja keraaminen pinta haihduttaa hiljalleen veden, viilentäen kulhon sisällön. Kulhon pohja on lasitettu, joten kosteus ei pääse pöydälle. 

Hinta 21,00 €
kpl

Magisson tyylikäs tarjoilulautanen, kooltaan 28 x 14 cm. Lautasen voi kastella hanan alla ja keraaminen pinta kuivuessaan jäähdyttää lautasen sisällön. Loistava vaikkapa kalalautasena tai susheille. 

Hinta 36,00 €
kpl

Laadukkaan tanskalaisen kernikankaan pohjana on 100% puuvillakangas, jonka päällä on laminointi. Kangas on täysin pyyhittävissä, mutta sen voi tarvittaessa myös pestä koneessa, 40 asteessa, neutraalilla pesuaineella, ilman linkousta. Kankaan leveys on 140 cm. Hinta on metrihinta. Jäljellä vihreä-valkoraitaista kerniä.

Hinta 16,00 €
kpl

Laadukkaassa tanskalaisessa kernikankaassa on pohjana 100% puuvillakangas ja päällä laminointi. Kangas on täysin pyyhittävä, mutta tarvittaessa myös konepestävissä 40 asteessa, miedolla pesuaineella, ilman linkousta. Kankaan leveys on 140 cm. Hinta on metrihinta.

Tuotevaihtoehdot:
Hinta 16,00 €
kpl

Maria Kivijärven muotoilemalla kakkulapiolla kakun leikkaaminen on helppoa. Painat vain kakkulapion kakun lävitse ja puristat kahvasta - kakkulapion reunat tarttuvat kiinni palaan. Toimii yhtä lailla kermakakkujen kuin kuivakakkujenkin kanssa. Materiaali on elintarvikehyväksytty ABS. Kaunis pakkaus.

Hinta 19,00 €
kpl

Magisson hauska ja hyödyllinen innovaatio. Kallista Magisso-teekupin siivilä alaspäin. Aseta teelehdet siivilään ja kaada kuumaa vettä, kunnes teelehdet ovat kokonaan peitossa. Anna teen hautua. Kallista teekuppi vastakkaiseen suuntaan ja tee on valmis nautittavaksi. Siivilän saa irroitettua puhdistusta varten. Materiaalina elintarvikehyväksytty SAN-muovi. Astianpesukoneenkestävä. Design Laura Bougdanos ja Vesa Jääskö.

Hinta 21,00 €
kpl

Todella kestävä 3,1 dl vetoinen muovilasi, jossa on valmiina irroitettava silikonilasimerkki. Pinottava ja konepestävä. Mökkikäyttöön mainio, niin ei tiskarin tarvitse toimia koko ajan! Kuuden setissä eri väriset merkit. Väripaletti saattaa vaihdella. Valmistuttaja kotimainen Sorter ja valmistus Suomessa.

Hinta 24,00 €
kpl

Hollyanna

Hanikka 8

02360 Espoo

hollyanna@hollyanna.fi

050-5634884

y-tunnus 1774168-1

Hollyannan Hanikan puoti palvelee 11.12. alkavalla viikolla ke, to ja pe klo 16-20 sekä la ja su klo 12-15. Tervetuloa!

Myös muina aikoina tekstiviestillä sopimalla.

Nettipuoti palvelee aina ja ripeästi.

Kaikki tuotteet ovat

varastossa olevia tuotteita.

Powered by Aava