Verkkopuoti / Lampe Berger -ilmanpuhdistin / Lampe Berger -lahjapaketti

Lampe Berger -lahjapaketti

Lampe Berger, huoneilman puhdistaja ja tuoksuttaja, on hittituote maailmalta, joka nyt myös on saatavana Suomesta! Tuotteen ensisijainen tarkoitus on huoneilman puhdistaminen. Tuoksu on haluttaessa saatava lisäarvo.

Lampe Berger on ranskalaisen apteekkarin Maurice Bergerin keksintö vuodelta 1898. Lamppua käytettiin sodan aikana sairaaloissa ilman puhdistamiseen sekä kulkutautien leviämisen estämiseen. 1930-luvulta lähtien lamppuja on saanut myös tuoksuöljyllä. Suomessa tuotteet on hyväksynyt Tukes.

Sydänlangassa kiinni oleva, yli 20 maassa patentoitu katalysaattori, on kahden minuutin polttamisen jälkeen niin kuuma että se hajoittaa ilmassa olevia molekyylejä ja puhdistaa        60 % huoneilman epäpuhtauksista.

Lampe Berger voi myös auttaa allergiaoireisiin. Tuoksuttoman neutraaliöljyn polttaminen vähentää pölypartikkeleita ilmasta ja huoneilma raikastuu. Lisäksi toimii esimerkiksi tupakan hajun poistamiseen, ruoanlaitossa syntyneiden hajujen poistamiseen, lemmikkien tuottamien hajujen neutralisointiin.

Tuoksuttoman nesteen sijaan voit käyttää samoin tuloksin (mutta huoneilmaa tuoksuttaen) tuoksunestettä tai tuoksunesteen ja neutraalin nesteen sekoitusta. Tällöin tuoksua tulee huoneilmaan juuri niin paljon kuin itse haluat.

Lahjapaketissa mukana yksi tuoksu 180ml, neutraalineste 180ml sekä kaikki muu tarvittava ja lisäksi suomenkieliset ohjeet

Lampe Berger nesteiden kulutus:
180 ml pullo: Riittää 20 minuutin kertakäytöllä noin 20 käyttökertaan
500 ml pullo : Riittää 20 minuutin kertakäytöllä noin 60 käyttökertaan
aine vaikuttaa ilmassa, puhdistaa ja tuoksuttaa noin 4 tunnin ajan/ käyttökerta

Hinta 39,00 €
kpl

 

Hollyannan pihapuoti palvelee alkavalla viikolla (12.3.->) to klo 16-20 sekä la klo 12-15 ja muinakin päivinä, kun laitat tietoa tekstarilla (050-5634 884). Pääsiäiskutsut pidetään ke 21.3. klo 16 alkaen.

 

Nettipuoti palvelee aina ja tuotteet ovat varastossa olevia tuotteita.

Powered by Aava