Nouto Hollyannasta

Voit myös halutessasi noutaa tuotteet suoraan puodista.

Puodissa maksutapoina käteinen, pankkikortit sekä yleisimmät luottokortit.

 

Maksuturva-palvelu

Valitse maksutavaksi Maksuturva ja siirryt Maksuturvan sivulle, jossa voit maksaa tilauksesi verkkopankissa. Sinulla on aina mahdollisuus tarkistaa vastaanottamasi tilaus ennen kuin varat siirretään myyjälle. Palvelu on sinulle ilmainen eikä vaadi rekisteröitymistä. Maksusuoritukset säilytetään turvallisesti erillisillä asiakasvaratileillä suomalaissa pankeissa kunnes ne tilitetään myyjälle. Asiakasvarat ovat erillään Suomen Maksuturva Oy:n omista varoista ja niitä voidaan siirtää ainoastaan myyjälle tai takaisin ostajalle.

Maksuturva - maksut verkkopankkitunnuksilla

Käytössäsi ovat seuraavien pankkien verkkomaksupainikkeet:
Nordea
Osuuspankki
Paikallisosuuspankki
Danske Bank
S-Pankki
Ålandsbanken
Aktia
Säästöpankki
Handelsbanken

 

Maksuturva toimii näin:

 1. Valikoi verkkokaupassa haluamasi tuotteet. Valitse maksutavaksi Maksuturva ja siirryt Maksuturvan sivulle.
 2. Maksa tilauksesi verkkopankissa.

 3. Maksuturva ilmoittaa maksusta myyjälle, joka toimittaa tilauksesi. Voit seurata kirjatun lähetyksen kulkua Maksuturvan kotisivuilla tai klikkaamalla vahvistussähköpostissa olevaa linkkiä.
 4. Kun olet vastaanottanut ja tarkistanut tilauksesi, Maksuturva tilittää maksun myyjälle automaattisesti. Mikäli tilaamasi tuotteet eivät tule perille tai lähetys ei vastaa tilaustasi, tee peruutus Maksuturvalle ja saat rahasi täysimääräisenä takaisin.

Jos vastaanottamasi tilaus on kunnossa, sinun ei tarvitse tehdä siitä erillistä kuittausta Maksuturvalle.

Maksuturva informoi ja opastaa sinua sähköpostitse toimituksen aikana:
 1. Maksun jälkeen Maksuturva toimittaa sinulle vahvistuksen maksutoimeksiannosta, joka sisältää myös linkin tilauksen seuranta- sekä peruutustoimeksiantosivulle.
 2. Mikäli toimitustapana on kirjattu lähetys esim. Itellan pakettitoimitus, Maksuturva toimittaa vahvistusviestin sinulle saatuaan tiedon toimituksen vastaanotosta kuljetusyritykseltä. Tässä tapauksessa sinulla on vastaanoton jälkeinen päivä aikaa tarkistaa tilauksesi ja tehdä mahdollinen peruutus Maksuturvalle.
 3. Mikäli toimitustapana on kirjaamaton kirje, nouto tai myyjän oma toimitus, Maksuturva toimittaa vahvistusviestin, kun myyjä kuitannut Maksuturvalle toimituksen lähetyksi tai perille menneeksi. Tässä tapauksessa sinulla on viisi (5) päivää aikaa tarkistaa tilauksesi ja tehdä mahdollinen peruutus Maksuturvalle.

 

Yhteystiedot:

Maksuturva Group Oy
Y-tunnus: 2121703-0
Keilaranta 5
02150 ESPOO                     
Puhelin: (09) 4241 7040, arkisin klo 9.00 - 17.00                      
Sähköposti: asiakaspalvelu(a)maksuturva.fi
www.maksuturva.fi

 

Kiitos mielenkiinnostasi yritystämme, tuotteitamme ja palveluitamme kohtaan. Tietojesi suojaaminen on meille tärkeää. Siksi toivomme, että luet tämän asiakirjan ja olet tietoinen sen sisällöstä. Tähän asiakirjaan voi tulla päivityksiä, ja sen uusin versio löytyy tästä osoitteesta. 

Tämä Tietosuojaseloste kattaa kaiken Verkkokauppamme kautta tai siihen liittyvien palveluiden yhteydessä kerätyn tiedon, myös tiedot, joita kerätään ottaessasi yhteyden asiakaspalveluumme sähköpostitse.

Jatkamalla verkkokauppamme ja palveluidemme käyttöä hyväksyt tämän Tietosuojaselosteen.

TIETOSUOJASELOSTE            päivitetty    23.5.2018

EU:n tietosuoja-asetuksen (EU 2016/679) mukainen

 1. Rekisterinpitäjä

Hollyanna (tmi)

Hanikka 8

02360 Espoo

y-tunnus:1774168-1

 1. Rekisteriasioista vastaava henkilö

Mari Kalttonen (mari.kalttonen@hollyanna.fi) 0505634884

 1. Rekisterin nimi

Verkkokaupan asiakasrekisteri (”verkkokauppa”)

Verkkokauppa osoitteessa www.hollyanna.fi    

 1. Tietojen käsittelyn tarkoitus ja oikeudellinen peruste

Tietoja käsitellään asiakkaan ja Hollyannan väliseen asiakassuhteeseen tai verkkokaupan käyttäjän välisen sopimuksen toimeenpanoon.

Keräämme, tallennamme ja käsittelemme henkilötietojasi verkkokaupassamme tekemiesi ostosten sekä mahdollisten reklamaatioiden käsittelemiseksi sekä palveluiden tarjoamiseksi.

Verkkosivustolla antamiesi henkilötietojen ja muiden tietojen tulee olla paikkansapitäviä. Et saa johtaa harhaan, ja sinun on pidettävä tiedot ajan tasalla ja ilmoitettava muutoksista.

 1. Rekisterin tietosisältö
 • Asiakastiedot: Henkilötiedot kuten nimi osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja tilaushistoria, sekä tietoja, jotka vapaaehtoisesti luovutat meille tilisi kautta.
 • Sivustonkäyttötapahtumat: Tapahtumat, kuten sivunäytöt, koriin tai toivelistalle lisäämiset, tilaustiedot ja sisäänkirjautumistiedot.
 • Sähköpostikirjeenvaihdon tiedot: Jos olet tilannut uutiskirjeemme, keräämme tiedon siihen liittyvistä tapahtumista: viestin toimituksesta, avaamisesta, klikkauksista ja muista toiminnoista.
 1. Rekisterin käsittelyn periaatteet ja suojaus

Henkilötietojasi käytetään seuraavin tavoin:

 • Tilaukset: Käytämme henkilötietojasi tilauksesi käsittelyyn, toimitukseen ja maksuun. Saatamme luovuttaa nimesi ja osoitteesi kolmannelle osapuolelle (kuten kuljetusyritykselle tai maksunkäsittelijälle) tuotteen toimitusta ja maksua varten.
 • Asiakaspalvelu: Asiakaspalvelumme käyttää henkilötietojasi tilauksiin, toimituksiin ja muihin asioihin liittyvien kyselyittesi ja mahdollisten reklamaatioiden käsittelyyn.
 • Markkinointi: Saatamme käyttää henkilötietojasi myös markkinointitarkoituksiin. Jos olet tilannut uutiskirjeemme, saatamme käyttää yhteystietojasi uutiskirjeiden lähettämiseen. Niissä on erikoistarjouksia, selailu- tai ostohistoriaasi perustuvia tuotesuosituksia sekä uutisia tuotteista ja palveluista. Voit perua uutiskirjeen tilauksen siihen sisältyvästä peruutuslinkistä.
 • Viestintään kanssasi: Tarvitsemme henkilötietojasi saadaksemme sinuun yhteyden, esimerkiksi:
  • Vastataksemme esittämiisi pyyntöihin.
  • Ollaksemme sinuun yhteydessä ostoon liittyvistä asioista, joita ovat mm. tilausvahvistus ja lähetystiedot sekä tuotepalautusten ja hyvitysten käsittely.
  • Annamme lähetystietosi ja niihin sisältyviä henkilötietoja toimituskumppaneillemme, jotka käyttävät niitä tilauksen toimitukseen. Heidän saattaa myös olla tarpeen soittaa sinulle, jos toimitusaikaan tai tapaan tulee muutoksia.
  • Jos olet jättänyt tuotteita ostoskoriin, voimme muistuttaa sinua sähköpostilla tilauksen keskeneräisyydestä. Tällöin voit jatkaa ostosten tekoa tarvitsematta hakea tuotteita uudestaan.
 • Oikeudelliset tarkoitukset: Joissakin tapauksissa meiltä voidaan edellyttää tietojesi, myös henkilötietojen, luovuttamista lain tai määräysten nojalla, kuten esimerkiksi oikeudenkäynnin yhteydessä. Saatamme luovuttaa tietojasi myös haasteen, tuomioistuinpäätöksen tai muun oikeudenkäynnin nojalla tai poliisitutkinnan yhteydessä tai viranomaisen muodollisen tai epämuodollisen pyynnön johdosta.

Kaikki henkilötiedot ovat suojattu asiattomalta pääsyltä. Hollyanna säilyttää rekisteriä Suomessa. Palvelimet on suojattu tietomurtoja ja palvelunestohyökkäyksiä vastaan. 

Ainoastaan Hollyannan nimetyillä henkilöillä on oikeus käyttää ja ylläpitää rekisterin tietoja. 

 1. Henkilötietojesi säilytysaika

Säilytämme henkilökohtaisia tietojasi vain tarvittavan ajan, jotta voimme täyttä tässä selosteessa kuvatut käyttötarkoitukset. Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden, toteuttamiseksi ja niiden asianmukaisen toteuttamisen näyttämiseksi.

 1. Henkilötietojesi luovuttaminen kolmansien osapuolten käyttöön ja EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietojasi ei luovuteta kolmansille osapuolille ilman nimenomaista suostumustasi. Luovutamme palveluntarjoajillemme ainoastaan sellaisia henkilötietoja, joita tarvitaan Hollyannan kanssa solmimasi asiakassuhteen hoitamiseksi. Näissä tapauksissa noudatamme tarkoin EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (EU 2016/679). Tietojen luovutus rajoittuu minimiin:

 • Jos ostat tuotteita verkkokaupastamme, keräämämme henkilötietosi välitetään toimituksesta vastaavalle kuljetusyhtiölle, siltä osin kuin niitä tarvitaan tuotteiden toimittamiseen.
 • Luovutamme maksutietosi toimeksiannon saaneelle luottolaitokselle maksun käsittelyä varten. Hollyannan kumppanina maksujenkäsittelyssä toimii Maksuturva (ja kivijalkapuodin puolella Nets). Maksuturvan sivustolta löydät heidän tietosuojaselosteensa.
 1. Henkilötietojesi tarkastus-, korjaus- ja kielto-oikeus

Asiakkaalla on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on tallennettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna rekisterinpitäjän rekisteriasioita hoitavalle henkilölle.

Tarkastuspyyntö voidaan esittää myös henkilökohtaisesti yllä mainitussa osoitteessa. Tarkastuspyyntöä henkilökohtaisesti esitettäessä on asiakkaalla oltava mukana henkilöllisyystodistus.

Hollyanna vastaa tietojen tarkastuspyyntöihin kirjallisesti.

Jos asiakkaan tiedoissa on virheitä, asiakas voi esittää rekisterinpitäjälle pyynnön virheen korjaamiseksi.

Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa käyttäminen suoramarkkinointiin tai markkina- ja mielipidetutkimuksiin ilmoittamalla siitä rekisterinpitäjälle. Rekisteröitynyt asiakas voi asettaa kieltoja myös verkkokaupassa.

 1. Lasten henkilötiedot

Verkkokauppamme ei ole tarkoitettu lapsille. Emme tietoisesti kerää henkilöön liitettävissä olevaa tietoa alle 16-vuotiasta. Jos olet lapsen vanhempi tai virallinen huoltaja ja uskot lapsesi antaneen meille tietoja, voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen mari.kalttonen@hollyanna.fi. 

 

 

HOLLYANNA

Hanikka 8

02360 Espoo

hollyanna@hollyanna.fi

050-5634884

y-tunnus 1774168-1

Powered by Aava