Pieni puoti

Hollyanna syntyi jo vuonna 2002 esikoisen ja keskimmäisen syntymän välimaastossa, kun tuntui selkeämmältä valmistaa kranssi- ja ompelutilauksia toiminimellä. Puodin valikoima on vuosien saatossa muuttunut elämäntilanteiden ja asiakaskunnan toiveiden mukaan. Espoon Hanikasta Hollyanna sai ensimmäisen erillisen puotirakennuksen, jolloin valikoimakin kasvoi.

Puodin ajatuksena on tarjota laadukkaita, persoonallisia, toimivia tuotteita omaan käyttöön tai lahjaksi sille ystävälle ” jolla on jo kaikkea ja jolla on tarkka maku”. Tuote-erät pidetään pieninä, jotta aina on mahdollisuus yllättää vakkariasiakkaatkin uutuustuotteilla.

Hollyanna valmistaa omia tuotteita HollyMaison -tuotemerkillä ja yhä syntyy myös niitä kransseja kaikkiin vuodenaikoihin.

Itse tuotteisiin tulee lisäksi asiakaspalvelu ja haluttaessa paketointi, jotka molemmat toivottavasti ovat persoonallisia ja erottuvia.

Yhtä persoonallisia ovat puodin aukioloajat. Onneksi asiakaskuntani on pysynyt hienosti hereillä ja seuraa viikottain vaihtuvia aukioloaikoja kotisivuilta tai sosiaalisen median kautta.

Hollyannan omaleimaisuuteen kuuluvat myös ”Hollyanna-kutsut”. Sesongeittain järjestetään puodin pihamaalla eloisia kutsuja, joilla vuosien aikana syntyneiden perinteiden mukaan tarjotaan sitä oliivileipää ja suklaakakkua.

Tervetuloa pieneen, pirteään puotiin!

Mari