Puoti auki
Vko 16
Maanantai
16-20
Tiistai
16-20
Keskiviikko
16-20
Torstai
Ajan sopimalla
Perjantai
-
Lauantai
-
Sunnuntai
-

Hollyanna

pieni, pirteä sisustuspuoti


Kirjoitettu

Psyykkaamisen voima

Onnistuminen luo onnistumista. Tänään on hyvä päivä. You got this.

Vaikka seisoisi samassa paikassa, samassa ympäristössä, voi päänsä sisällä päästä syvimmästä alhosta tyytyväisyyden kautta vakuuttavaan innostukseen. Kokeile vaikka! Mielen voima on se vahvin.

Positiivinen ajattelu virittää positiivisen otteen kaikkeen mitä teemme. Joskus päivän kannuste voi olla vaikkapa illalla tuleva lempparisarja, jonka odotus saa saman tien iloiselle mielelle. (Tosin tämänkin odotuksen voima on nykyisellään tuhoutunut, kun lähes kaiken voi katsoa koska vaan, missä vaan ja esimerkiksi 10×6 senttimetriseltä ruudulta.

Itse pysyn pääosin siinä perustilassa. Kolmen nuoren taloudessa valuu aamupsyykkaus omasta päästä pääosin toisten päihin (ja sieltä sulavasti ohimoita pitkin alas), kun yritän jokaiselle löytää syyn, miksi juuri tänään kannattaa nousta ylös, vaikka ulkona palaa vielä katuvalot, joita tuskin vesisateelta hahmottaa..

Life is gooooood. Ystävieni kanssa aikoinaan delux-naistenreissulla totesi pienen italialaisen hotellin italialaisen topakka rouva (joka arvatenkin myös oli italialainen, kun siinä maassa olimme) meille yksiselitteisesti goooood – kun kuuli, että seurueemme koostui ystävättäristä ja kyseessä oli pelkkä huvimatka. Irtiotto kannattaa aina, sillä säästöön laitetulla energialla pääsee taas yhden synkän päivän eteenpäin.

Gooood on mainio tavoite! Sitä hokemalla saa voimaa.